STUDIO LYDIA STUDIOS
Destinacija: Megali Ammos, SKIJATOS, 51
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje
Usluga: Najam
Lokacija: Nalazi se u Megali Amosu, 50m od peščane plaže Megali Amos, što u prevodu znači "Veliki pesak", koja je najbliža plaža centru grada. Do početka starog grada može se doći malom stazom iznad mora na oko 500m ili glavnim putem oko 1,5 km do luke i šetališta pored mora . Aerodrom je udaljen 2km. Na plaži je taverna, a u blizini objekta se nalazi autobuska stanica, prodavnice i taverne. Ovaj objekat preporučujemo parovima i porodicama sa decom koji vole da su u blizini živopisnog grada Skijatosa, kao i u blizini plaže.
Sadržaj: prizemlje i sprat, malo dvorište sa klupama, recepciju.
Studija: mini kuhinja opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, kupatilo, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu).
Apartman: imaju dnevnu i odvojenu spavaću sobu, mini kuhinju opremljenu osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, klimu (uz doplatu), sef (uz doplatu), terasu sa garniturom za sedenje (sa pogledom na ostale kuće u Megali Amosu). Spavaca soba ima prozor od staklenih prizmi koje se ne otvaraju